WIE IS LIS

 

Over Lis

LisLoves is van oorsprong een online store waarin mooie, unieke en kwalitatieve producten aangeboden worden. Voorheen richtte ik mij vooral op tapijten en andere interieurs items/ accessoires die ik in de souks van Marrakech tegenkwam.

Marokko heeft zoveel mooie handgemaakte producten te bieden alleen raakt de markt  overspoeld en gaat helaas de continuïteit van kwaliteit en exclusiviteit van het aanbod verloren.

Nieuwe focus

De focus van LisLoves komt nu nóg meer te liggen op het kunnen aanbieden van unieke, kwalitatieve en exclusieve producten die passen bij de levensstijl mijn de klanten; tijdloos met een rebels tintje.

Ik wil heel graag de wereld een stukje mooier blijven maken door unieke, kwalitatieve ‘treasures’ beschikbaar te stellen, die juist net wat anders zijn dan anders. Je kunt in de vernieuwde online store allerlei prachtige pareltjes verzamelen en fashion mag zeker niet aan het assortiment ontbreken.

Meer exclusiviteit

De strategie van LisLoves is eigenlijk het enige wat echt veranderd is. De behoefte van mijn klanten in combinatie met mijn eigen gevoel hebben mij doen besluiten om het roer om te gooien. Om meer exclusiviteit en kwaliteit te kunnen bieden ben ik een samenwerking aangegaan met de eerste designers. Ik heb gekozen om met deze designers samen te werken, omdat zij in dit tijdperk van massaproductie zich juist richten op unieke items die ambachtelijk vervaardigd worden en die zijn ontworpen vanuit hun inspiratie en niet zozeer vanuit trends. De producten worden met veel zorg gemaakt van natuurlijke materialen en hebben een eigentijdse twist.

Speciaal voor jou uitgezocht

Nog steeds zoek ik alle items zelf uit, en verkoop ik alleen die spullen die uniek, kwalitatief en exclusief zijn en die ik zelf ook zou willen hebben. Want daar zit de kracht van LisLoves in!

Heel veel shop plezier en laat je inspireren!

Veel liefs, Lis