WIE IS LIS

Wie is Lis?

Verschillende culturen en hun bijkomende tradities en ambachten hebben mij altijd al gefascineerd. Tijdens mijn reizen ga ik echt op “treasure hunt”. Het zijn deze items die mijn huis zo uniek maken. Marrakech is tot nu toe de mooiste plek die ik ooit heb bezocht. Maar Zuid-Afrika komt op een goede tweede plek. De mix van prachtige wijngebieden, wilde dieren en lokale dorpjes maken het een fantastische plek..

 

Lis van LisLoves

Door dekens en vloerkleden toe te voegen aan je interieur, kun je met gemak een knusse en warme sfeer creëren. De vloerkleden kunnen dienen als echte eyecatchers in een huis. Wat de dekens zo leuk maakt? Deze zijn hartstikke multi-inzetbaar. In de winter kruip je lekker onder een deken op de bank, waar je in de zomer een kleedje om je heen slaat als het a?oelt. Maar je kunt ze ook gebruiken voor over de tafel heen. De mogelijkheden zijn oneindig.

De katoenen en wollen dekens worden op een handweefgetouw geweven in Marokko. Deze techniek maakt het mogelijk dat er hele mooie, traditionele patronen in de stof kunnen worden geweven. Dit maakt elke deken en plaid zo uniek. Ook de vloerkleden worden in Marokko gemaakt. Deze worden met de hand geknoopt en geweven.
A?ankelijk van de grootte van het vloerkleed, duurt het ongeveer een maand voordat het vloerkleed af is.

Mijn ontwerpen in combinatie met het vakmanschap waarmee deze worden ontwikkeld, maakt de spreien en dekens zo bijzonder. Ik werk bij LisLoves met kleine collecties, die steeds wisselen. Het zijn allemaal high quality items waarbij bijzondere details centraal staan. Ook leuk: de lijn kinderspreitjes en kinderdekentjes die ik zelf heb ontworpen. Deze zijn ook in mijn online store te koop.

Ik vind zelf de “Denim Love” heel tof. Het is een handgeweven sprei in denim blauw die ik zelf heb ontworpen. Ik heb traditionele patronen gebruikt, wat ervoor zorgt dat het vakmanschap en de kwaliteit extra worden benadrukt.

De vloerkleden zijn geschikt om je zithoek extra knus te maken. Maar je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om een kleed aan de wand te hangen of om je eettafel en stoelen erop te zetten. Ook de spreien kun je gebruiken, zoals je zelf wilt. Fijn over het voeteneinde van je bed, als tafelkleed of als deken voor op de bank – wat het beste bij jou en je interieur past!

Ik verkoop mijn merk alleen online. Details en hoge kwaliteit staan hierbij centraal. Ik wil mensen prikkelen om zelf actief aan de slag te gaan met de producten uit de collectie, zodat ze hun eigen stijl kunnen neerzetten.